Navigerings-bjælke

Home

Om denne Web-site

In English Please

Hvorfor
Lige så lidt som jeg bryder mig om holdningen "Vi skal have den mest avancerede teknologi", lige så lidt bryder jeg mig om vendingen "Vi må være på nettet". Det er altså ikke derfor at du finder disse sider her, men fordi jeg gerne vil have, at du skal kende mig, og fordi jeg har noget som jeg gerne vil dele med dig. Derfor er det ikke her du finder delvist fungerende avancerede funktioner. Derfor er der med de få billeder lagt mere vægt på lille størrelse end på høj kvalitet. Jeg vil hellere give dig brugbar information. Jeg startede på disse sider i slutningen af april 1998 og udvidelsen er begyndt at gå en smule langsommere, så fortæl mig, hvis du stadig finder det for tyndt til at være 'en samling brugbar information'. Jeg vil altid sætte pris på tilbagemelding. For meget ligegyldig støj? For lidt reel information? (Ja - sikkert nok endnu). Nogen information, som jeg have med?
Jeg startede disse sider på engelsk, så enkelte af siderne er stadig kun på engelsk. Gør det noget? Jeg synes det - så når jeg har stunder - det er ikke så tit - prøver jeg at oversætte lidt.
Privacy: Jeg gemmer ingen oplysninger om dine besøg på denne side. til toppen
Sitemap

Alle sider på denne site er listet nedenfor - uden links til andre sider. Hvis du vil undersøge bare disse sider, så er dette udgangspunktet.

til toppen

Søg på WWW.

AltaVista søgning AltaVista er en stor (den største?) robot-baserede database, Så du må hellere starte med mindst et par søgeord.
Søg efter
Hjælp | Preferences | Ny søgning | Avanceret søgning | Nye danske iSeries 400 (AS/400)-sider

Google er en anden hot robot-baseret database.
Søg på Google efter
Søg på nettet Søg sider på dansk
Avanceret søgning Præferencer Sprogværktøjer

Jubii er den danske pendant til Yahoo. Den er væsentligst baseret på indtastninger fra brugerne.
Søg efter Avanceret søgning

Yahoo findes også på dansk:
Søg i Yahoo.dk efter Avanceret søgning

Kvasir! er en skandianavisk database.
Søg i Kvasir efter

Hotbot er den søgemaskine der bruger Inktomi-basen mest direkte.
Søg i Hotbot efter i hvis rettet
Vælg dokumenter på og vis resulter med

Exite
Søg i Exite efter   Help

Se også Søgemaskiner med fokus på iSeries 400 (AS/400)
til toppen

Sidst rettet: Opdateret d. 15.4.2008
File name: http://hkrebs.dk/about_dk.html
Valid HTML 4.0! Home Page Who is Henrik Krebs My business as an IT Consultant IBM iSeries 400 (AS/400) Year2000 Conversion and Services Notes on iSeries 400 (AS/400) Software